Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Objavio: O.Z. ]

04. 11. 2018. 17:01   >>  19:54 15

IZNENAĐENJE U PARIZU

Đoković bez titule, velika pobjeda Hačanova

Srpski teniser Novak Đoković nije danas uspio da osvoji masters u Parizu, pošto je u finalu izubio od 18. igrača svijeta Rusa Karena Hačanova poslije dva seta, 5:7, 4:6.

Đoković je tako prvi put poražen u finalu mastersa u Parizu i ostao je na 32 titule iz masters serije, a Hačanov je osvojio prvi masters u karijeri.

Na početku prvog seta teniseri su osvajali gemove na svoje servise sve do četvrtog, kada je Đoković napravio brejk i poveo sa 3:1. Hačanov je odmah vratio brejk, poslije čega su teniseri čuvali svoje servise, sve do 11. gema, kada je Rus ponovo oduzeo servis Đokoviću i poveo sa 6:5.

Hačanov je poslije toga osvojio gem na svoj servis i poveo u meču.

On je sa dobrom igrom nastavio i u drugom setu, oduzeo je servis protivniku u trećem gemu, a poslije gema osvojenog na svoj serivs poveo je sa 3:1. Obojica su zatim osvojili po gem na svoj servis, a Hačanov pri vođstvu od 4:2 nije iskoristio tri brejk lopte pa mu se Đoković primakao na gem zaostatka.

U narednom gemu Hačanov je bez izgubljenog poena osvojio servis gem i poveo sa 5:3. Takođe i Đoković je poslije toga bez problema osvojio gem na svoj servis, a zatim je Rus servirao za pobjedu. On je dobro odigrao i posljednji gem u meču i osvojio najveću titulu u karijeri.

Đoković je tako prekinuo niz od 22 pobjede, ali će od ponedjeljka ponovo biti prvi igrač svijeta. Hačanov će popraviti plasman za nekoliko pozicija.

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније