Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ B92; Objavila: J.B.Č. ]

12. 11. 2018. 08:07   >>  07:43 4

U LONDONU

Đoković podigao pehar za najboljeg u godini

Novak Đoković u Londonu je podigao pehar za najboljeg tenisera u godini, pošto će 2018. završiti na čelu ATP liste.

Srpski teniser nalazi se u prijestonici Velike Britanije gdje će u ponedjeljak odigrati prvi meč na Završnom turniru.

Prije toga Đokoviću je uručen pehar za najboljeg tenisera za 2018. godinu jer niko u Londonu ne može da mu ugrozi prvo mjesto.

Novak je u ovoj godini prošao kroz sve. Na početku se mučio sa povredom lakta, potom je operisan, a kada se vratio gubio je mečeve od tenisera od kojih inače ne bi u životu bio poražen.

To je bila sve odlična škola za srpskog igrača, koji se na velika vrata vratio osvojivši Vimbldon, Sinsinati, US Open i Šangaj, dok je igrao i finale Pariza.

Đoković će prvi meč u Londonu odigrati protiv Džona Iznera u ponedjeljak od 21 sat. Ranije u grupi "Guga Kuerten" igraju Saša Zverev i Marin Čilić, dok su u nedjelju odigrana dva duela.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније