Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

12. 11. 2018. 18:40   >>  18:16

ZAVRŠNI MASTERS

Zverev bolji od Čilića u dva taj-brejka

Njemački teniser Aleksander Zverev pobijedio je danas Hrvata Marina Čilića sa 7:6, 7:6, u prvom kolu završnog Mastersa u Londonu.

Zverev je prvi trijumf u grupi "Guga Kuerten" upisao poslije dva sata i devet minuta igre. Njemački teniser je tako upisao i šestu uzastopnu pobjedu protiv Čilića.

Čilić je bolje počeo meč, poveo je sa 3:0 i sa 5:2, ali je Zverev uspio da vrati brejk u devetom gemu i odvede set u taj-brejk koji je dobio sa 7:5.

I u drugom setu Čilić je prvi oduzeo servis protivniku, u sedmom gemu, ali je Njemac odmah u sljedećem uzvratio na isti način. Zverev je u desetom gemu propustio jednu meč loptu, ali je ponovo uspio da izađe kao pobjednik u novom taj-brejku koji je dobio sa ubjedljivih 7:1.

U drugom meču ove grupe kasnije večeras se sastaju Novak Đoković i Džon Izner.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније