Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

03. 12. 2018. 08:58   >>  08:33

KRIS KERMOD

"Novakov povratak jedan od najvećih u istoriji sporta"

Predsjednik Asocijacije teniskih profesionalaca Kris Kermod pohvalio je Novaka Đokovića za uspjeh koji je ostvario prošle sezone.

Đoković se mučio na startu 2018, ali je sredinom godine podigao nivo igre i uspio da već prije završetka sezone obezbijedi prvo mjesto na ATP rang listi.

Sredinom sezone Novak je bio van najboljih 20 i niko nije očekivao ono što je uslijedilo u narednih pola godine, čak ni predsjednik ATP-a.

"Ono što je Novak uradio ove sezone mora biti jedan od najvećih povrataka generalno u sportu. Bilo je fenomenalno kako se vratio u formu i to što je uradio bilo je gotovo nezamislivo prije šest mjeseci. Potpuno zaslužuje prvo mjesto na listi i trebalo bi da je veoma ponosan na svoj uspjeh", rekao je Kermod putem saopštenja. 

Đoković je, poslije lošeg starta, upisao četiri trofeja – Vimbldon, Sinsinati, US open i Šangaj, a titule su mu izmakle u Parizu i Londonu, gdje je stizao do finala. 

Novak narednu sezonu počinje zvanično počinje u Dohi, ali ga i prije 2019. očekuje egzibicioni turnir u Abu Dabiju krajem decembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније