Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

15. 08. 2013. 21:44 >> 23:44
4

MASTERS SINSINATI

Đoković ekspresno, preokret Federera, ispao Raonić

Novak Đoković lako je savladao Belgijanca Davida Gofana. Srpski teniser slavio je u dva seta 6:2, 6:0 za samo 50 minuta igre. Nakon sjajnih partija na Rodžers kupu, Miloš Raonić nije mogao dalje od osmine finala u Sinsinatiju, tako da će Izner na megdan srpskom teniseru. Federer nakon preokreta savladao Hasa.

Na početku meča, Đoković je odmah krenuo agresivno, a prvi brejk je viđen u četvrtom gemu, za vođstvo najboljeg tenisera na svijetu 3:1.

Do kraja seta, Gofan je osvojio još samo jedan gem, Đoković ga je stano držao pod prtiskom.

U drugom setu, Belgijanac je prošao još gore. Đoković je uhvatio zalet i furiozno osvojio šest gemova.

Đoković će u četvrtfinalu igrati domaćeg tenisera Džona Iznera, koji je savladao Miloša Raonića. Bolji u kanadsko-američkom duelu bio je Izner, koji je Kanađanina savladao rezultatom 2:0, po setovima 7:6, 6:4, poslije  nešto više od sat i po borbe.

Nekada prvi reket svijeta, Rodžer Federer, namučio se protiv Tomija Hasa. Švajcarac je bio na putu da doživi debakl, ali je preokretom uspio da se plasira među osam najboljih.

Njemac je prvi set dobio sa nevjerovatnih 6:1, u drugom je imao vođstvo 4:2, ali mu to nije bilo dovoljno. feerer je počeo bolje da igra, drugi set riješio u svoju korist u taj brejku, dok je treći dobio sa 6:3.

Britanski teniser Endi Marej rutinski je savladao Žilijena Benetoa 6:2, 6:2, i tako izborio plasman u četvrtfinale Mastersa u Sinsinatiju.

Osvajaču Vimbldona bilo je potrebno nešto više od sat vremena da dođe do ubjedljive pobjede nad Benetoom, koji danas nije predstavljao veliku prijetnju po Škota.

Marej će u četvrtfinalu igrati sa nešto ozbiljnijim protivnikom, pošto ga čeka duel sa pobjednikom meča Tomaš Berdih - Tomi Robredo.

U četvrtfinale danas se plasirao i Huan Martin Del Potro koji je u tri seta pobijedio Felisijana Lopesa,  dok je, trenutno peti teniser svijeta, David Ferer ispao od Tursunova 6:2, 6:4. Tomi Robredo nakon tri seta bio je bolji od Stanislasa Vavrinke 2:1 (7:5, 3:6, 6:3).


Tomi Robredo - Stanislas Vavrinka 2:1 (7:5, 3:6, 6:3)

Pročitajte više: http://www.sportal.rs/news.php?news=107345
Tomi Robredo - Stanislas Vavrinka 2:1 (7:5, 3:6, 6:3)

Pročitajte više: http://www.sportal.rs/news.php?news=107345
Tomi Robredo - Stanislas Vavrinka 2:1 (7:5, 3:6, 6:3)

Pročitajte više: http://www.sportal.rs/news.php?news=107345

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније