Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta, objavila B.B. ]

03. 01. 2019. 11:19   >>  10:55

TURNIR U BRIZBEJNU

Osaka i Šardi u polufinalu

Japanska teniserka Naomi Osaka i Francuz Žeremi Šardi plasirali su se u polufinale turnira u Brizbejnu.

Peta teniserka svijeta je do pobjede stigla poslije sat i 31 minuta igre, pošto je jutros pobijedila Anastasiju Sevastovu iz Letonije sa 3:6, 6:0, 6:4.

Osaka će u polufinalu igrati protiv pobjednice četvrtfinala Lesija Curenko – Anet Kontavejt.

U preostala dva četvrtfinala sastaju se Aleksandra Sasnovič - Dona Vekić i Ajla Tomljanović – Karolina Pliškova.

Francuski teniser Žeremi Šardi prvi je polufinalista turnira u Brizbejnu, pošto je rano jutros u četvrtfinalu bio bolji od Japanca Jasutakea Učijame sa 6:4, 3:6, 7:6.

Šardi, trenutno 40. teniser svijeta, za plasman u finale turnira u Brizbejnu boriće se protiv pobjednika četvrtfinala Grigor Dimitrov - Kei Nišikori.

Francuz Žo-Vilfred Conga imao je lakši put do četvrtfinala Brizbejna, nego što je očekivao, nakon što se sa turnira povukao Španac Rafael Nadal.

Conga je danas u osmini finala slavio protiv Japanca Tara Danijela sa 7:6, 6:3, a njegov naredni protivnik biće Australijanac Aleks de Minaur.

U posljednjem četvrtfinalu snage će odmjeriti Danil Medvedev i Miloš Raonić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније