Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ B92; Objavila: J.B.Č. ]

05. 01. 2019. 22:43 >> 22:15

FEDERER

Kada su Novak i Rafa na 100% oni su favoriti

Rodžer Federer pohvalio je Novaka Đokovića i rekao da je srpski teniser favorit za osvajanje narednog Grend slema, Australijan opena.

Federer je u subotu osvojio titulu na Hopman kupu sa Belindom Benčić, dok je Đoković dan ranije poražen u polufinalu Dohe.

Australijan open je uskoro na programu (14-27. januar) a pored Švajcarca, glavni favoriti za osvajanje su, kao i uvijek, Đoković i Nadal.

"On je bez sumnje favorit. Nebitno je što se desilo u Dohi, on je imao nevjerovatno dobrih pet, šest mjeseci prošle godine. Mučio se na početku, ali je pokazao klasu i čim (Novak dođe do forme veoma teško ga je pobijediti", rekao je Federer.

Federer je na listu favorita za Australijan open dodao i španskog asa Rafaela Nadala.

"Ljudi uvijek sumnjaju, često su se pitali da li će se ikada vratiti. Ali on nije zaboravio da udara tenisku lopticu, sve je to u tijelu. Isto je sa Rafom - kada je na 100 odsto znamo koliko je teško pobijediti ga. Čim su njih dvojica na 100 odsto - favoriti su", jasan je Rodžer.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније