Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

19. 08. 2013. 13:13   >>  13:19

ATP LISTA

Federer pao na sedmo mjesto

Srpski teniser Novak Đoković i dalje je na prvom mjestu ATP liste, ali je njegova prednost značajno umanjena. Nadal na drugom, Federer pao na sedmo mjesto.

 

 

Đoković sada ima 10.980 bodova, nešto više od 2.000 od Rafaela Nadala, koji je zahvaljujući trijumfu na Mastersu u Sinsinatiju pretekao Endija Marija, koji je sada treći na svijetu.

 Slijedi Španac David Ferer, ispred Tomaša Berdiha iz Češke i Argentinca Huana Martina del Potra, koji su napredovali za po jednu poziciju, zahvaljujući padu Rodžera Federera.

Švajcarac je sada na sedmom mjestu, što mu je najlošiji plasman na ATP listi poslije više od deset godina.

Žo-Vilfred Conga, Rišar Gaske i Stanislas Vavrinka kompletiraju prvu desetoricu na najnovijoj listi.

U vrhu najnovije "WTA" liste za teniserke nije bilo promjena, pošto i dalje vodi Amerikanka Serena Vilijams, ispred Bjeloruskinje Viktorije Azarenke i Ruskinje Marije Šarapove.

(MINA)

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније