Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

14. 01. 2019. 11:51 >> 11:23

AUSTRALIJAN OPEN

Voznjacki prošla dalje

Danska teniserka Karolina Voznjacki uspješno je počela odbranu titule na Otvorenom prvenstvu Australije, pošto je danas u prvom kolu pobijedila Belgijanku Alison Van Ujtvank.

Voznjacki je slavila sa 6:3, 6:4 poslije sat i 33 minuta igre.

Treća teniserka svijeta će u narednom kolu Australijan opena igrati protiv Šveđanke Johane Larson.

U drugo kolo plasirala se i domaća teniserka Ešli Barti koja je sa 6:2, 6:2 bila bolja od Tajlanđanke Luksike Kumkhum. Naredna protivnica Berti biće Kineskinja Jafan Vang.

Njemica Andrea Petković predala je meč prvog kola Rumunki Irini Begu nakon što je kolabirala na terenu. Petković je u trenutku predaje vodila sa 1:0 u setovima, dok je u drugom bilo 4:3 za Rumunku.

Begu će u drugom kolu igrati protiv pobjednice meča Petra Kvitova - Magdalena Ribarikova.

Prvu prepreku na Australijan openu danas su preskočile i Belinda Benčić iz Švajcarske i Bjeloruskinja Aleksandra Sasnovič.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније