Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

15. 01. 2019. 11:56   >>  11:27 1

AUSTRALIJAN OPEN

Đoković rutinski do drugog kola

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Otvorenog prvenstva Australije, pošto je danas pobijedio Mičela Krugera iz SAD.

Đoković je lako i ubjedljivo poslije dva sata i četiri minuta sa 3:0 (6:3, 6:2, 6:2) pobijedio kvalifikanta, koji je 230. na ATP listi.

Protivnik najboljem teniseru svijeta u narednoj rundi biće Žo-Vilfred Conga, koji je zahvaljujući pozivnici na Australijan openu.

Conga, trenutno 177. igrač svijeta, u prvom kolu je u tri seta bio bolji od Martina Kližana iz Slovačke.

Đoković i Conga su se do sada sastali 22 puta i srpski teniser ga je pobijedio na 16 mečeva.

Njih dvojica su 2008. igrali finale Australijan opena, kada je Đoković pobijedio sa 3:1 u setovima. Dvije godine kasnije ga je Conga eliminisao u četvrtfinalu AO.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније