Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta; Objavila: M.M ]

16. 01. 2019. 08:51   >>  08:20

DRUGO KOLO AO

Cicipas eliminisao Troickog

Srpski teniser Viktor Troicki završio je učešće u drugom kolu Otvorenog prvenstva Australije, porazom u noći između utorka i srijede od Stefanosa Cicipasa.

Troicki je izgubio od grčkog tenisera, 15. na ATP listi, sa 3:1 u setovima (6:3, 2:6, 6:2, 7:5), poslije dva sata i 42 minuta igre.

Protivnik Cicipasu u narednoj rundi Australijan opena biće Nikolos Basilašvili iz Gruzije, koji je poslije pet setova savladao Italijana Stefana Travalju.

Aleksandra Krunić nije uspjela da se plasira u drugo kolo dubla na AO u paru sa Saisai Dženg iz Kine.

One su poražene od australijskih teniserki Monik Adamčak i Džesike Mur 2:0 u setovima (6:1, 6:4), za sat i 15 minuta.

Krunićeva se takmiči i u singlu na prvom grend slem turniru u sezoni, gdje je dan ranije poslije velike borbe prošla u drugo kolo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније