Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Mina, objavila B.B. ]

20. 01. 2019. 15:28   >>  14:59

AUSTRALIJAN OPEN

Cicipas izbacio Federera, u četvrtfinalu sa Agutom

Švajcarski teniser Rodžer Federer u osmini finala završio je nastup na Australian openu. On je danas u Melburnu poražen od Grka Stefanosa Cicipasa 3:1, po setovima 6:7, 7:6, 7:5 i 7:6.

Do pobjede i četvrtfinala došao je nakon tri sata i 45 minuta igre.

Grčki teniser je ostvario svoj najveći uspjeh u karijeri na svom tek sedmom Grend slemu u karijeri, dok Federeru sljeduje pad na ATP rang listi, s obzirom na to da je prošle godine osvojio turnir u Melburnu.

Naredni rival Cicipasu biće 22. nosilac, Španac Roberto Bautista Agut koji je u osmini finala eliminisao Hrvata Marina Čilića 3:2 (6:7, 6:3, 6:2, 4:6 i 6:4).

Među osam najboljih je i šampion iz 2009. godine, Španac Rafael Nadal.

On je jutros, za dva sata i devet minuta, eliminisao Tomaša Berdiha 3:0 (6:0, 6:1 i 7:6).

U četvrtfinalu čeka ga Amerikanac Fransis Tijafo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније