Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ B92; Objavila: J.B.Č. ]

21. 01. 2019. 09:04   >>  13:16 6

AUSTRALIJAN OPEN

Raonić isprašio Zvereva

Miloš Raonić je novi četvrtfinalista na Australijan Openu. Kanađanin je u tri seta bio bolji od četvrtog nosioca, Aleksandera Zvereva, 6:1, 6:1, 7:6 (5).

Bila je to zaista impresivna partija tenisera iz Kanade, koji je posebno briljirao u prva dva seta u kojima je mladi Zverev osvojio samo dva gema.

Za razliku od Raonića, koji je servirao odlično, i koji je do sada na turniru sakupio 107 neodbranjivih servisa, Zverev je napravio čak deset duplih grešaka.

Preslabo za meč takvog značaja, tako da nije nikakvo iznenađenje što je poražen u tri seta. Osim u trećem, sve ostalo bilo je za zaborav što se tiče šampiona ATP tur finala u Londonu.

Da stvari budu gore po njega, tokom meča, tačnije pri rezultatU 6:1, 4:1 za Raonića, toliko se iznervirao da je u pauzi polomio reket u paramrarčad!

Osam puta je udario njim o teren, izbacio je svu nagomilanu frustraciju iz sebe i naravno, dobio opomenu.

Imao je šansu Zverev u trećem setu da se vrati u igru, ali Raonićev servis je opet došao do izražaja kada je bilo najvažnije, ali i odlične paralele iz bekhenda u nekoliko navrata.

"Pokušao sam da ostanem miran koliko sam god mogao. Sve mi je išlo veoma dobro. Mislim da sam igrao nevjerovatno dobar tenis, mnogo toga je bilo na visokom nivou", zadovoljan je Raonić.

S druge strane, Zvezev je rekao da mu je lomljenje reketa pomoglo da izbaci iz sebe negativnu energiju.

"To je učinilo da se osjećam bolje. Bio sam vrlo ljut na sebe, samo sam pustio da sav taj bes izađe napolje", priznao je Njemac.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније