Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

21. 01. 2019. 16:12   >>  16:07

ĐOKOVIĆ NAKON TRIJUMFA

"Prava borba, čekao sam svoje prilike"

Srpski teniser Novak Đoković rekao je danas da je strpljivo čekao svoje prilike protiv Danila Medvedeva i da se osjeća fantastično poslije pobjede.

"Ovo je bila prava fizička borba. Teško je protiv njega i morao sam da nađem način da se izborim s njim. U ovakvim mečevima treba da budete strpljivi i čekate svoje prilike", rekao je Đoković poslije meča.

Đoković se plasirao u četvrtfinale pobjedom sa 3:1 u setovima nad Medvedevim.

Protivnik u narednoj rundi Australijan opena biće mu deveti teniser svijeta Kei Nišikori iz Japana.

"S obzirom na to da moj sljedeći protivnik vjerovatno gleda ovo, osjećam se fantastično, nikad bolje u svom životu", rekao je Đoković na terenu odmah poslije meča i izazvao smijeh publike u Melburnu.

Komentarisao je to što je meč Nišikorija protiv Pabla Karenja-Buste završen u pet setova i poslije više od pet sati igre.

"To je dobra vijest", kazao je Đoković.

Meč između Đokovića i Nišikorija trebalo bi da se igra u srijedu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније