Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ B92; Objavila: J.B.Č. ]

22. 01. 2019. 13:31   >>  13:02

BEZ IZGUBLJENOG SETA

Nadal sa "pola gasa" do polufinala AO

Rafael Nadal na dominantan način se plasirao u polufinale Australijan opena, bez izgubljenog seta.

Španac je neočekivano imao najlakši posao u četvrtfinalu protiv Amerikanca Frensisa Tiafoa koga je savladao sa 6:3, 6:4, 6:2.

Nadal je bukvalno "počistio" Tiafoa koji ga je ugrozio samo u jednom gemu drugog seta, dok u ostatku meča nije mogao da parira "Biku sa Maljorke".

Rafa je sva tri seta "otvarao" brejkom koji bi potom čuvao suverenim servisom i ritinski privodio kraju. Na kraju je savladao jedno od iznenađenja ovogodišnjeg "Ozi opena" za manje od dva sata.

U sljedećem kolu Nadala očekuje senzacija turnira, Grk Stefanos Cicipas koji je nakon spektakularne pobjede nad braniocem titule Rodžerom Fedeerom nadigrao i Rafinog zemljaka Roberta Bautista-Aguta.

Nadal i Cicipas će se sastati u četvrtak u večernjem terminu na Rod Lejver Areni od 9 sati i 30 minuta po našem vremenu.

Drugi polufinalni par će biti poznat sjutra nakon duela Miloš Raonić – Luka Puj (4.30h) i Novak Đoković – Kei Nišikori (9.30h).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније