Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

21. 08. 2013. 18:50 >> 18:50

KVALIFIKACIJE (US OPEN)

Kovinić prošla u drugo kolo

Sat vremena je bilo potrebno Danki Kovinić da savlada Kanađanku Dabrovsku na startu kvalifikacija za US open 6:3, 6:0. Našu najbolju teniserku sada dijele dvije pobjede od sna - plasmana u glavni žrijeb posljednjeg gren slema.

Kovinićeva je bila sigurna na servisu (samo jednom je dozvolila brejk), a u šestom gejmu prvog seta je oduzimanjem servisa protivnici riješila taj dio igre.

U drugom setu naša teniserka je odigrala savršeno i Dab rovsku ostavila na nuli.

Danku u drugoj rundi kvalifikacija čeka još jedna Kanađanka Fičman, inače  druga kosturašica, a zanimljivo je da se i ona istim rezultatom plasirala dalje (6:3, 6:0 savladala Australijanku Adamčak.)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније