Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

sportklub.rs [ Objavio: O.Z. ]

30. 01. 2019. 14:30   >>  14:55

NE ZNA KOLIKO ĆE IGRATI

Federer ne planira penziju na kraju sezone

Rodžer Federer ne planira da završi karijeru na kraju sezone, mada nema garancija da će igrati 2020. godine, izjavio je njegov trener Severin Luti.

Švajcarac nije uspio da odbrani titulu na Australijan Openu, pošto je u četvrtom kolu izgubio od Grka Stefanosa Cicipasa, pa je na ATP listi pao na šestu poziciju.

Ipak, Federer je u Melburnu podijelio i dobre vijesti, pošto je nagovestio da će poslije dvije sezone pauze ponovo igrati na šljaci.

"Toliko je spekulacija oko Rodžera, ali on se trudi da ne obraća previše pažnje na to. Za sada postoji samo jedna istina - igraće na šljaci. Mislim da to može da mu pomogne i u nastavku sezone. Plan je da odigra jedan turnir pre Rolan Garosa", otkrio je Luti.

S obzirom na to da Švajcarac već ima 37 godina, sve češće se govori i o njegovoj penziji.

"Ima 37 godina, normalno je da ne može da garantuje da će igrati još tri ili pet godina. Ono što mogu da kažem je da se vjerovatno neće povući na kraju sezone, jer bi kompletna priprema onda izgledala drugačije. To ne znači nužno da će igrati 2020, ali sada izgleda tako", dodao je Luti.

Naredni turnir na kome će Federer da igra je Dubai.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније