Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

06. 02. 2019. 08:21   >>  07:50

DEL POTRO

Đoković i Nadal će i dalje odlučivati o trofejima

Finalista prošlogodišnjeg US Opena, Huan Martin del Potro, smatra da će Novak Đoković i Rafael Nadal i dalje voditi glavnu riječ kada je riječ o trofejima.

Argentinac, kom je najbolja pozicija treće mjesto na ATP listi, vraća se uskoro na teren poslije nekoliko mjeseci pauze zbog povrede koljena.

Popularni Delpo je propustio start sezone i prvi Grend slem turnir, Australijan Open, ali trebalo bi da zaigra na takmičenju u Delrej Biču.

"Vrlo sam uzbuđen što ću se uskoro vratiti na teren, već sam propustio jedan veliki turnir, onaj u Melburnu", izjavio je Del Potro. 

On kaže da je pratio šta se dešavalo u januaru na turnirima i ubijeđen je da će se i dalje sve vrtjeti oko vodećeg dvojca, Đoković - Nadal. 

"Mislim da će se nastaviti priča u kojoj će se Đoković i Nadal boriti za čelne pozicije i trofeje. Naravno, ima mnogo dobrih igrača, pitanje je samo koliko brzo će napredovati, ali i dalje će Rafa i Novak, pa i Rodžer Federer biti glavni kada je riječ o najvećim turnirima. Oni su nivo više. Mladi će sigurno nastaviti da nas pritiskaju, ali moraće da budu konstantno dobri na velikim takmičenjima", zaključio je Del Potro.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније