Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

21. 03. 2019. 22:42   >>  22:09

ROLAN GAROS

Nagradni fond uvećan na 42,661 miliona

Nagradni fond za ovogodišnje Otvoreno prvenstvo Francuske u tenisu, Rolan Garos u Parizu, uvećan je za osam odsto, na 42,661 miliona eura, saopštili su danas organizatori.

U saopštenju Teniskog saveza Francuske navodi se da će šampioni u ženskoj i muškoj konkurenciji zaraditi po 2,3 miliona eura, što je uvećanje za 4,55 odsto u odnosu na prošlu godinu. Finalisti će dobiti po 1,18 miliona eura, što je uvećanje za 5,36 odsto.

Najveće uvećanje, od 15 odsto, dobiće oni koji dođu u prvo kolo turnira, 46.000 eura.

Igrači koji završe kvalifikacije u trećem kolu i ne plasiraju se u glavni žreb, dobiće 24.000 eura, što je uvećanje za 14,29 odsto.

Šampioni u muškoj i ženskoj konkurenciji u dublu dobiće po 580.000 eura, a finalisti 290.000, što je u oba slučaja povećanje od po 3,5 odsto u odnosu na prošlu godinu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније