Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

25. 03. 2019. 11:36   >>  11:07

MASTERS U MAJAMIJU

Gledalac dobacivao Kirjosu, pa izbačen sa meča

Jedan navijač izbačen je sa meča Nika Kirjosa i Dušana Lajovića na mastersu u Majamiju, poslije rasprave sa australijskim teniserom.

Kirjos je rano jutros pobijedio srpskog tenisera sa 6:3, 6:1 i plasirao se u osminu finala mastersa u Majamiju.

Pri rezultatu 4:1 u prvom setu, Kirjos je počeo da se raspravlja sa jednim navijačem, koji mu je prethodno nešto dobacio, najvjerovatnije da bi trebalo da promijeni frizuru, prenijeli su američki mediji.

"Da li si dobio besplatnu ulaznicu? Zbog čega si došao da me gledaš u nedjelju uveče? Nemaš ništa da radiš nedjeljom uveče? Nedjelja je, a ti si još ovdje gledaš moj meč. Šta to radiš?", rekao je Kirjos navijaču.

Sudija meča pokušao je da smiri situaciju, ali je Kirjos nastavio da se obraća muškarcu, koji je na kraju izbačen sa tribina.

Kirjos je mahnuo gledaocu dok ga je obezbjeđenje izvodilo, a poslije meča rekao je da ga je taj muškarac vrijeđao. Australijanac je rekao i da mu je to bilo zabavno, kao i da vjeruje da se i navijačima svidjelo.

"Zabavio sam se. Znao sam da će ga izbaciti, svidjelo mi se, svaki sekund. Ne razumijem takve ljude. Kada odem na neki sportski događaj, na NBA utakmicu, ja sjedim i divim se sportistima, pošto volim što sam došao na utakmicu. Ne razumijem to pričanje sa sportistima", rekao je Kirjos.

"Idioti kao što je on koji nemaju ništa bolje da rade u nedjelju uveče nego mene da gledaju, obraćaju mi se kao da nijesu zainteresovani za gledanje meča, a nemaju šta drugo da rade već da sjede i gledaju moj meč", dodao je 33. teniser svijeta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније