Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ Objavio: O.Z. ]

27. 03. 2019. 11:31 >> 10:57

"NIJESAM SMIO DA IZGUBIM"

Đoković: Moraću da igram bolje na šljaci

Srpski teniser Novak Đoković rekao je poslije poraza od Roberta Bautiste Ahuta u četvrtom kolu masters turnira u Majamija da meč u kom je imao veliki broj prilika da ga rano okonča nije smio da izgubi.

"On je dobar igrač. Čestitam mu na odličnom povratku u meč. Ali, ovakav meč nijesam smio da izgubim. Imao sam mnogo prilika, mnogo propuštenih prilika, a kada toliko šansi ne iskoristiš završi se ovako kako se završilo", rekao je Đoković na konferenciji za mediji.

Ahut je pobijedio Đokovića sa 1:6, 7:5, 6:3, pa je tako srpski teniser u prvoj fazi turnira u Majamiju završio učešće. Meč je bio prekinut krajem drugog seta zbog kiše, a Đoković kaže da ga to nije poremetilo.

"Jeste da sam mu dao malo prilike da se vrati u meč, on je to iskoristio, ali to nema veze s kišom. Sve je moja krivica, imao sam previše prilika da riješim meč, ali to nijesam uradio", rekao je srpski teniser.

Đoković je i prošle sezone učešće u Majamiju, a prethodno i u Indijan Velsu završio bez mnogo uspjeha, a novinara je zanimalo "šta to nije išlo dobro".

"Nije prvi put da rano izgubim na prva dva Mastersa. Tako je u ove dvije posljednje sezone. Definitivno ću morati da razmislim kako ću se pripremiti sljedeće godine za Indijan Vels i Majami", rekao je on.

Đoković će se sada spremati za sezonu na šljaci, a srpski teniser je kazao da će "morati da se mnogo bolje spremi nego za beton.

"Odrastao sam na šljaci i volim da igram na njoj. Vidjećemo, moraću da igram mnogo bolje nego na ova dva turnira", porčio je najbolji teniser svijeta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније