Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

31. 03. 2019. 21:29   >>  20:52

SAVLADAO IZNERA

Federer osvojio masters u Majamiju

Švajcarski teniser Rodžer Federer osvojio je večeras masters u Majamiju, pošto je u finalu pobijedio branioca titule, domaćeg igrača Džona Iznera poslije dva seta, 6:1, 6:4.

Peti teniser svijeta Federer pobijedio je devetog na ATP listi poslije 64 minuta. On je četiri puta oduzeo servis Izneru, koji nije uspio da napravi nijedan brejk.

Prvi set, u kome je dozvolio Izneru da osvoji samo jedan gem, dobio je za 25 minuta. U drugom setu obojica su osvajali gemove na svoje servise sve do 10. kada je Federer napravio brejk i poslije druge meč lopte osvojio četvrti trofej u Majamiju.

"Odlično sam počeo i opustio se poslije brejka već u prvom gemu. Srećan sam, kakva je ovo bila nedjelja za mene. To je nevjerovatno, igrao sam ovdje prvi put 1999. godine, a ovde sam i 2019. To mi mnogo znači", rekao je osvajač 20 grend slem titula.

Federer je osvojio 101. titulu u karijeri, a 28. iz masters serije.

Prvi po broju titula je Džimi Konors sa 109.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније