Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

30. 08. 2013. 09:08 >> 09:08

DRUGO KOLO

Nadal ponovo ubjedljiv, pobjeda Raonića

Rafael Nadal upisao je još jednu ubjedljivu pobjedu na US Openu, u drugom kolu eliminisao je Brazilca Rožerija Dutru Silvu (6:2, 6:1, 6:0). Dalje se plasirao i Miloš Raonić, domaći teniser Džon Izner eliminisao Gaela Monfisa.

U večernjem programu posljednjeg Gren slema u sezoni nije bilo većih iznenađenja.

Nadalu se na terenu zadržao samo 95 minuta. Dutra Silva nije uspio da poremeti ritam koji je španski teniser uhvatio od starta turnira, Brazilac je osvojio samo tri gema.

Sljedeći Nadalov rival biće Hrvat Ivan Dodig, koji je nastavio sa dobrim igrama. U drugom kolu savladao je Nikolaja Davidenka 6:1, 6:4, 6:4.

Miloš Raonić je u tri seta bio bolji od Pabla Anduhara, koji je veći otpor pružio samo u posljednjem setu (6:1, 6:2, 6:4). Kanadski teniser plasman u četvrto kolo tražiće u duelu protiv Felisijana Lopeza.

Trinaesti nosilac Džon Izner savladao je Gaela Monfisa sa 7:5, 6:2, 5:7, 7:6, i sada ga čeka duel sa Filipom Kolšrajberom.đ

Dalje sje prošao i Tomi Robredo, koji nije imao problema sa Frankom Dančevićem  6:4, 6.4, 6:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније