Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ Objavio: O.Z. ]

24. 04. 2019. 19:38   >>  19:36

REKORDAN NAGRADNI FOND

Završni masters se iz Londona seli u Torino

Domaćin završnog teniskog masters turnira će od 2021. do 2025. godine biti Torino, saopštila je danas Teniska asocijacija profesionalaca (ATP).

Turnir će se igrati u multifunkcionalnoj dvorani "Pala Alpitour", čiji je kapacitet 15.000 mjesta i koja je izgrađena za potrebe Zimskih olimpijskih igara 2006.

Nagradni fond turnira 2021. godine biće, kako se navodi, rekordnih 14,5 miliona dolara.

Torino je prvi italijanski, a ukupno 15. grad koji će biti domaćin posljednjeg turnira u sezoni.

Pored Torina, u trci za domaćina završnog mastersa bili su još Mančester, Singapur, Tokio i London, koji je domaćin tog turnira od 2009. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније