Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Izvor: BBC, B92, Objavila: M.M.Lj. ]

28. 04. 2019. 13:03 >> 17:01

MAREJ PORUČIO

"Ne osjećam pritisak da ponovo igram"

Endi Marej, nekadašnji najbolji teniser svijeta, rekao je da mu oporavak ide dobro i da će pokušati da se vrati profesionalnom tenisu ukoliko ne bude osjećao bol.

 

Marej ima velikih problema sa kukom, zbog toga je propustio veći dio 2018, kao i tekuće 2019. godine.

Postoji velika vjerovatnoća da je Marej posljednji teniski meč odigrao na Australijan openu protiv Roberta Bautiste Aguta, međutim on se i dalje nada povratku.

"Trenirao sam i udarao lopticu iz mjesta. Još sam dosta daleko od nekog pravog testa, kao što je trčanje. Ne osjećam nikakav pritisak da moram da se vratim i ponovo igram. Ukoliko se budem dobro osjećao i ne budem imao bol, svakako ću pokušati", rekao je Marej za BBC.

Marej je u karijeri osvojio 45 ATP titule, od čega tri Grend slema, zaradio je preko 60 miliona dolara i u karijeri ima učinak od 663 pobjede i 191 poraza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније