Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

B92 [ Objavio: O.Z. ]

28. 04. 2019. 18:44 >> 18:47

"POČISTIO" MEDVEDEVA

Tim dominantno do titule u Barseloni

Austrijski teniser Dominik Tim pobijedio je Rusa Danila Medevedeva u dva odigrana seta i osvojio titulu na turniru u Barseloni.

Tim je osvojio turnir iz Serije 500 pobjedom od 6:4, 6:0.

Austrijski teniser je i peti meč na ovom turniru riješio bez izgubljenog seta i opravdao očekivanja nakon što je u polufinalu bio bolji od favorizovanog Rafaela Nadala.

Rus se dobro držao na početku meča i izgledalo je kao da će on njega zavisiti pobjednik duela, ali mu se desio jedan od najvećih, ako ne i najveći pad u karijeri tokom jednog meča.

Medvedev je poveo sa 3:0, a onda od narednih 13 gemova osvojio jedan jedini.

Tim je pogađao šta je htio, protivnik je griješio, a publika u Barseloni je ostala uskraćena za spektakl kakav se očekivao.

Taj jedan gem koji je osvojio tokom serije Tima Danil nije morao, s obzirom da je Austrijanac imao brejk loptu. Zanimljivo je istaći i da je za cio drugi set Medvedev upisao tek pet poena.

Tim je osvajanjem Barselone postao tek drugi teniser ove sezone koji je došao do dvije titule (Indijan Vels), uz još Rodžera Federera. On će od naredne nedjelje biti peti na svijetu, dok je Medvedev zadržao 14. poziciju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније