Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

03. 09. 2013. 09:28 >> 09:28
6

US OPEN

Robredo deklasirao Federera

Veteran Tomi Robredo priredio je najveće iznenađenje na ovogodišnjem US Openu deklasirajući petostrukog šampiona u Njujorku, Rodžera Federera u 4. kolu.

Španski teniser savladao je Rodžera Federera sa 3:0, po setovima 7:6, 6:3, 6:4 poslije 140 minuta.

Ovaj rezultat još više dobija na značaju kada se u obzir uzme da je Federer dobio svih deset prethodno odigranih mečeva protiv Robreda.

Drugi Španac Rafael Nadal, slavio je nad Filipom Kolšrajberom sa 3:1, po setovima 6:7, 6:4, 6:3, 6:1, pa će se tako u sljedećoj rundi naći sa zemljakom Robredom.

Možda i najuzbudljivije je bilo u okršaju Rišara Gaskea i Miloša Raonića, a nakon pravog maratona, četiri sata i 44 minuta, slavio je Francuz iako je gubio 2:1, po setovima 6:7(4), 7:6(4), 2:6, 7:6(9), 7:5.

Za polufinale će igrati protiv Davida Ferera, koji je poslije skoro četiri sata borbe savladao Janka Tipsarevića sa 3:1, po setovima 7:6(2), 3:6, 7:5, 7:6(3).

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније