Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

18. 05. 2019. 10:30 >> 10:30
2

NOVAK PRIZNAO

"Nijesam gubio vjeru, imao sam sreće"

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković je poslije pravog trilera u četvrtfinalu Mastersa u Rimu protiv Huana Martina del Potra, priznao da je imao i sreće.

Đoković je poslije velike borbe pobijedio sa 4:6, 7:6 (6), 6:4 poslije 184 minuta igre i od 20 časova u polufinalu igra sa Dijegom Švarcmanom.

"Imao sam sreće u odlučujućim momentima taj-brejka u drugom setu. Jednostavno, pred kraj prvog seta, Huan je počeo bolje da udara lopticu i uzvraća relije sa obje strane. Takođe i sa bekhenda, pogađao je mnogo puta liniju. Igrao je zaista dobro, namučio me je. Ipak, ja nikada nijesam gubio vjeru da mogu da se vratim u meč. Zaista sam srećan time kako se sve završilo", priznao je Đoković.

Novak je svjestan koliko ga je malo dijelilo od poraza.

"Jedan mini brejk na 6:4 za njega u taj-brejku, forhend koji je pogađao tokom cijelog meča, bukvalno to me je vratilo u meč. Promašio je nekoliko zaista važnih situacija u tom taj-brejku. Takođe i na tom brejk poenu u trećem setu došao sam poslije njegove greške iz forhenda. To se dešava, tako je u sportu", kaže Novak.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније