Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ B92, Objavila: J.B.Č. ]

27. 05. 2019. 18:48   >>  18:57

ĐOKOVIĆ

"Nikad u politiku, cio život ću biti u tenisu"

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković izjavio je da nema namjeru da se ikada bavi politikom i da želi da cijelog života bude u sportu.

"Usredsređen sam na porodicu i naravno na tenis. Želim da cijelog života budem u sportu na jedan ili na drugi način. Još ću vidjeti kako ću to da uradim, ali, politikom se neću baviti", rekao je Đoković za "Večernje novosti".

Na pitanje lista kako reaguje na kritike povodom njegove podrške hrvatskim sportistima, Đoković je rekao da određenim ljudima ne odgovaraju mir, poštovanje i sklad, nego stalno stanje konflikta.

Đoković je izjavio i da je spreman za Rolan Garos koji je u toku, kao i da je veoma zadovoljan uslovima na pariskom gren slemu.

"Za Rolan Garos sam se spremao posljednjih nekoliko mjeseci. Uvijek mi je nekako podsvesno bio u mislima. Želio sam uvijek da igram najbolje ovdje, to mi je veliki cilj", rekao je Đoković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније