Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ B92, Objavila: J.B.Č. ]

30. 05. 2019. 09:21 >> 09:21

BEKER

Novak nije daleko iza Rafe, već je u formi

Bivši trener Novaka Đokovića, Njemac Boris Beker, rekao je da njegov bivši učenik ima odlične izglede za uspjeh na pariskoj šljaci.

Beker, koji je takođe jedan od komentarora za "Eurosport", i dalje smatra da je Rafael Nadal zbog svega što je uradio do sada u Parizu, favorit broj jedan.

Ipak, trostruki osvajač Vimbldona kaže da Đoković nije daleko iza.

"Nikada ne smijete da potcjenjujete čovjeka koji je 11 puta osvajao titulu, kao što je to uradio Nadal. Spreman je, ima veliki motiv i sposobnost, uradio je to mnogo puta ovdje. On će uvijek biti favorit u Parizu. Ipak, ne mislim da je Novak daleko iza njega", rekao je Beker za Eurosport.

Beker je potom pričao o izgledima Đokovića da ponovi uspjeh iz 2016.

"Novak je u formi, gledao sam njegov meč prvog kola, bio sam impresioniran. Mnogi teniseri tokom prve nedjelje traže formu, ali Novak je već u njoj. Pitanje je samo koliko može da je podigne", kaže Boris.

Na kraju, prognozirao je finale.

"Na papiru, djeluje da su Rafa i Novak blizu trofeja. Po meni, finale Nadal - Đoković je nešto na šta bih se kladio", zaključio je Beker.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније