Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta, Objavila: J.B.Č. ]

02. 06. 2019. 21:23 >> 21:36

ROLAN GAROS

Vavrinka poslije pet setova u četvrtfinalu

Švajcarski teniser Sten Vavrinka plasirao se danas u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Francuske u Parizu, pošto je pobijedio šestog tenisera svijeta Grka Stefanosa Cicipasa poslije pet setova, 7:6, 5:7, 6:4, 3:6, 8:6.

Vavrinka, 28. teniser svijeta, pobijedio je poslije pet sati i osam minuta.

U prvom setu nije bilo brejka pa je odigran taj-brejk koji je Vavrinka dobio sa 8:6. Teniseri su u drugom setu napravili pet brejkova, Cicipas jedan više, pa je izjednačio u meču. Švajcarac je u sedmom gemu trećeg seta oduzeo servis protivniku i ponovo stekao prednost, da bi u narednom Cicipas ponovo uzvratio, dva puta je oduzeo servis Vavrinki i izjednačio na 2:2.

Teniseri su u petom setu osvajali gemove na svoje servise sve do 14. kada je Vavrinka iskoristio dvije meč lopte, napravio brejk i plasirao se u četvrtfinale.

Vavrinka će igrati protiv sunarodnika Rodžera Federera, koji je ranije danas pobijedio Argentinca Leonarda Majera sa 6:2, 6:3, 6:3.

To će biti repriza četvrtfinala iz 2015. godine, kada je Vavrinka pobijedio Federera, a kasnije i osvojio jedini trofej na Rolan Garosu, pobjedom nad Novakom Đokovićem u finalu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније