Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ Objavio: O.Z. ]

03. 06. 2019. 16:02   >>  16:00

SAVLADAO PERA

Nišikori u četvrfinalu protiv Nadala

Japanski teniser Kei Nišikori plasirao se u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas pobijedio domaćeg igrača Benou Pera sa 6:2, 6:7, 6:2, 6:7, 7:5.

Meč Pera i Nišikorija počeo je juče, ali je zbog mraka prekinut po završetku trećeg seta.

Današnji nastavak meča donio je dosta uzbuđenja. Nišikori je u taj-brejku četvrtog seta imao dvije meč lopte, ali je Per uspio da se odbrani i odvede meč u odlučujući set.

Per je na početku petog seta poveo sa 4:1, potom i sa 5:3, ali je Nišikori potom osvojio četiri gema zaredom i plasirao se u svoje treće četvrtfinale Rolan Garosa.

Nišikori će u četvrtfinalu Rolan Garosa igrati protiv Španca Rafaela Nadala.

Medison Kiz i Ešli Barti u četvrtfinalu

Američka i australijska teniserka Medison Kiz i Ešli Barti plasirale su se danas u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Francuske.

Kiz je u osmini finala pobijedila Čehinju Katerinu Sinjakovu sa 6:2, 6:4 posle 72 minuta igre.

Sinjakova, koja je u prethodnom kolu eliminisala prvu teniserku svijeta Naomi Osaku, danas nije imala snage da ponovi istu partiju.

Kiz je na startu meča, uz jedan brejk povela sa 3:0. Čehinja je potom u petom gemu uspjela da vrati brejk, ali je Kiz do kraja seta još dva puta oduzimala servis protivnici. Teniserke su na početku drugog seta razmijenile po brejk, a Kiz je odlučujući napravila u desetom gemu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније