Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

05. 09. 2013. 08:55 >> 08:55

US OPEN

Azarenka u polufinalu na Penetu

Bjeloruskinja Viktorija Azarenka opravdala je status drugog favorita i plasirala se u polufinale US opena u ženskoj konkurenciji.

Nekadašnja prva teniserka svijeta lako je savladala Slovakinju Danijelu Hantuhovu sa 6:2, 6:3.

Bjeloruskinja će u polufinalu igrati protiv Italijanke Flavije Penete, koja je bila bolja od zemljakinje Roberte Vinči sa 6:4, 6:1.

Oba seta su počela sa brejkovima na obje strane, da bi u nastavku igre Bjeloruskinja popravljala svoj servis, dok je Slovakinja bila sve gora i lako ga gubila. 

Azarenka je na kraju imala sedam brejkova iz 11 šansi, uz 60% osvojenih poena na prvi servis. Hantuhova je osvojila tek 47%, a još gora je bila na drugom servisu (23%). 

U drugom polufinalu igraće Amerikanka Serena Vilijams i Kineskinja Na Li.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније