Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta/B92 [ Objavila: J.B.Č. ]

30. 06. 2019. 17:12 >> 17:40

JEDAN OD TRENERA

Ivanišević u timu Novaka Đokovića

Srpski teniser Novak Đoković angažovao je nekadašnjeg hrvatskog tenisera Gorana Ivaniševića kao svog trenera.

Novak Đoković je spreman za Vimbldon, u ponedjeljak od 14 sati izaći će na teren protiv Filipa Kolšrajbera, a u njegovom timu na Vimbldonu biće i čuveni hrvatski teniser, Goran Ivanišević.

Nije tajna da Ivanišević oduvjek ima jako dobar odnos sa srpskim igračem, da ga uvijek podržava i navija za njega, ali sve ovo ne znači da je Marjan Vajda izgubio posao, već da je Ivanišević jedan od ljudi koji su se priključili Novakovom stručnom štabu.

"Neobično je sve to, malo nenadan poziv, došao je prije nekoliko dana. Malo sam se iznenadio, putovao sam za Švedsku, Nole je htio da dođem i ranije, ali imao sam senior tur" još ranije dogovoren. Došao sam jutros na prvi trening – nažalost, izgleda da ću moći da budem tu samo prve nedjelje jer opet imam obaveze. Pokušavam da ih odložim, mada je toliko toga... Ipak, kada te zove jedan Novak Đoković, dosta se toga stavi sa strane", rekao je Ivanišević u Londonu, prenijele su Novosti.

Ivanišević je rekao da se nada da će saradnja potrajati.

"Ovo je veliko priznanje za mene kao trenera, jer ne bira Novak bilo koga niti po tome jesi li mu drag ili ne. Ako možeš da pomogneš, izabere te i drago mi je što su odabrali mene i što je Marjan Vajda saglasan sa time", dodao je on.

Nije poznato da li je nekadašnji trener Marina Čilića, Tomaša Berdiha i Miloša Raonića angažovan samo za predstojeći Vimbldon, kao ni to da li će i u kojoj mjeri u narednom periodu biti zadužen za formu Novaka Đokovića.

"Ovo je neka vrsta upoznavanja. Mislim, znamo se mi, bio sam mnogo puta s njim na terenu, ali sa druge strane, sad sam prvi put s njegove. Malo smo porazgovarali o mom viđenju njegove igre, o tehničkim stvarima. Evo, sad ćemo se malo bolje upoznati, zbližiti, pa ćemo sjesti i vidjeti za dalje", naveo je Ivanišević.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније