Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

06. 07. 2019. 20:14   >>  20:32

REKORDNA 350. POBJEDA

Federer lako savladao Puja, u osmini protiv Beretinija

Švajcarski teniser Rodžer Federer plasirao se u osminu finala Vimbldona, pošto je danas u trećem kolu pobijedio Francuza Luku Puja u tri seta, 7:5, 6:2 i 7:6 (4).

Postao je i prvi igrač koji je ostvario jubilarnu 350. pobjedu na Grend slemovima.

Švajcarac je meč praktično prelomio u finišu prvog seta, kada je uspio da spasi brejk lopte, a potom i sam oduzme servis rivalu za vođstvo od 1:0.

U drugom setu nošen momentumom iz prvog, uspio bez ikakvih problema da dođe do brejkova i privede i taj period igre kraju u svoju korist.

Odluka u trećem setu donesena je u taj-brejku, koji je Federeru pripao rezultatom 7:4.

On će u osmini finala Vimbldona igrati protiv Matea Beretinija iz Italije.

Beretini je nešto ranije danas pobijedio Argentinca Dijega Švarcmana poslije pet setova, 6:7 (5), 7:6 (2), 4:6, 7:6 (5) i 6:3.

Plasman u osminu finala obezbijedio je i Mihail Kukuškin iz Kazahstana koji je sa 6:3, 7:6 (4), 4:6 i 7:5 pobijedio Njemca Jana-Lenarda Štrufa.

Kukuškina u osmini finala očekuje meč protiv Japanca Keija Nišikorija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније