Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

08. 09. 2013. 21:50   >>  23:12

ČEKAJUĆI FINALE

Nadal: Mečevi sa Novakom uvijek posebni

Za ponedjeljak je zakazano finale US Opena. Biće to šesto Gren slem finale u kojem će igrati Rafael Nadal i Novak Đoković.

Dva tenisera će sjutra odigrati 37. međusobni duel, a za sada uspješniji je Nadal, koji je kazao da su dueli sa Đokovićem uvjek nešto posebno.

"Volio bih da igram protiv nekog drugog protivnika, ali ipak igram protiv Novaka. Igrao sam dosta mečeva protiv njega i uvijek je uzbudljivo. Takvi mečevi uvjek su posebni. I ove sezone odigrali smo nekoliko sjajnih mečeva. Jako emotivno bilo je u polufinalu Rolan Garosa ove godine, na Rodžers kupu odigrali smo sjajan meč, što je odlično za nas. Igramo često duge razmjene, dovodimo naše igre do limita i na kraju postaje veoma težak meč za obojicu. Nadam se da ću biti spreman za to. Moram nastaviti da igram agresivno i odlično i samo tada ću imati šansu da pobijedim", rekao je Nadal.

Đoković je gubio poene na posljednjim turnirima, primjetna je nervoza u njegovoj igri, ali španski teniser ne misli tako.

"Ja neću sigurno pričati o tome da li je on nervozan ili nije. Zaista ne znam. Nemam mišljenje o tome. Ali odigrao je tri Grand Slam finala ove godine i jedno polufinale, djeluje da nije baš previše nervozan", rekao je Rafa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније