Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

08. 07. 2019. 14:50   >>  14:57

VIMBLDON

Risk izbacila Barti za četvrtfinale

Američka teniserka Alison Risk eliminisala je najboljerangiranu igračicu svijeta Australijanku Ešli Barti s Vimbldona, pošto ju je pobijedila u osmini finala u tri seta, 3:6, 6:2 i 6:3.

Risk je do druge pobjede u isto toliko susreta s Barti došla poslije sat i 37 minuta igre.

Amerikanka je bila "stegnuta" u prvom setu, nije uspijevala da pronađe pravi ritam, a Barti je s druge strane u potpunosti imala kontrolu i tako je povela s 1:0.

Risk je u nastavku susreta podigla nivo igre, počela je znatno bolje da riternira, što joj je donijelo preokret, pa je tako izborila plasman u četvrtfinale Vimbldona.

Ona će u četvrtfinalu igrati protiv bolje iz duela između Amerikanke Serene Vilijams i Španjolke Karle-Suares Navaro.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније