Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

08. 07. 2019. 16:24   >>  16:27

VIMBLDON

Nadal i Vilijamsova lako do četvrtfinala

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u četvrtfinale Vimbldona, pošto je danas u osmini finala pobijedio Portugalca Žoaa Sousu u tri seta, 6:2, 6:2 i 6:2.

Nadal je izrazito napadačkom igrom od samog starta meča protiv Portugalca nametnu jak ritam i tako poslije sat i 43 minuta igre došao do trijumfa.

On će u četvrtfinali Vimbldona igrati protiv boljeg iz duela između Amerikanaca Tenisa Sandgrena i Sema Kverija.

Kod žena plasman u četvrfinale obezbijedila je i Amerikanka Serena Vilijams koja je takođe sa 6:2 i 6:2 pobijedila Španjolku Karlu-Suares Navaro.

Njena protivnica u borbi za polufinale biće Alison Risk koja je poslije preokreta pobijedila prvu teniserku svijeta Austalijanku Ešli Barti.

Do četvrtfinala najprestižnijeg turnira na svijetu stigla je i Čehinja Barbora Stricova pobijedivši Belgijanku Eliz Mertens u tri seta, 4:6, 7:5 i 6:2.

Stricovoj će u četvrtfinalu Vimbldona igrati protiv bolje iz duela između Britanke Johane Konte i Čehinje Petre Kvitove.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније