Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

09. 07. 2019. 17:12   >>  17:13

VIMBLDON

I Serena u polufinalu

Američka teniserka Serena Vilijams plasirala se danas u polufinale Vimbldona u Londonu, pošto je pobijedila sunarodnicu 55. teniserku svijeta Alison Risk poslije tri seta, 6:4, 4:6, 6:3.

Vilijams, 10. teniserka svijeta, pobijedila je poslije dva sata i jednog minuta. U prvom setu teniserke su napravile pet brejkova, od kojih Vilijams jedan više, što joj je omogućilo da povede u meču.

Risk je u devetom gemu drugog seta oduzela servis Vilijams i poslije gema na svoj servis izjednačila je na 1:1. Risk je bolje počela odlučujući set, brejkom je povela sa 1:0, ali je poslije toga Vilijams vezala tri gema i povela sa 3:1.

Risk je zatim uspjela da izjednači na 3:3, a Vilijams je ponovo osvojila tri uzastopna gema i as servisom obezbijedila pobjedu.

Sedmostruka šampionka Vimbldona će u polufinalu igrati protiv bolje iz duela domaće teniserke Džoane Konte i Čehinje Barbore Stricove.

Serena Vilijams i Endi Marej će kasnije danas igrati meč drugog kola mješovitih dublova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније