Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Anadolija ]

15. 07. 2019. 21:05   >>  21:02 2

GREN SLEMOVI PRIORITET

Đoković: Imam još dva cilja do kraja karijere

Srpski teniser Novak Đoković je nakon osvajanja 16. Gren slem titule u duelu protiv Rodžera Federera izjavio da bi volio da ostavri još dva cilja do kraja karijere.

Trijumfom u Londonu Đoković se približio Špancu Rafaelu Nadalu na dva GS naslova zaostatka, a rekorderu Federeru na četiri.

U ovom trenutku Đoković je favorit da od tog trojca karijeru završi s najvećim brojem Grend slem titula.

"Gren slemovi su prioritet u ovoj fazi karijere. Drugi cilj je rušenje rekorda po broju sedmica na prvom mjestu, a od toga nijesam daleko", kazao je 32-godišnji Đoković u razgovoru za "Tennis Channel".

Đoković je ušao u 261. sedmicu na 1. mjestu ATP liste. Ispred njega su Džimi Konors (268), Ivan Lendl (270), Pit Sampras (286) i Rodžer Federer (310).

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније