Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

10. 09. 2013. 08:13 >> 08:13
14

US OPEN

Nadal opet prejak za Đokovića

Španski teniser Rafael Nadal osvojio je US Open, pobjedom nad prvim reketom svijeta Novakom Đokovićem.

Nadal je do trijumfa došao sa 6:2, 3:6, 6:4, 6:1, poslije tri sata i 19 minuta igre, i tako osvojio drugu titulu u Njujorku, a 13. na Gren slem turnirima.

To je bio njihov 37. međusobni okršaj, a Španac je došao do 22. trijumfa.

Đoković i Nadal su odigrali sjajan meč u finalu US Opena. Ljubitelji tenisa uživali su u sjajnim udarcima i nevjerovatnim razmjenama, a iako je Novak odigrao dobro, Španac je odigrao mnogo bolje.

U trenucima kada je bilo najvažnije, Nadal je odigrao koncentrisanije, dok je Novak griješio i na kraju je Španac zasluženo slavio.

"Ovo je sve vrlo emotivno za mene. Svi u mom timu znaju koliko mi je ovaj meč značio. Uvijek je poseban osjećaj igrati protiv Novaka. Niko ne može da podigne moj nivo igre kao on. Čestitam ti Novače, nevjerovatan si igrač. Siguran sam da ćeš karijeru završiti kao jedan od najboljih tenisera u istoriji", poručio je Španac, koji je sa 13. grend slem titulom u karijeri, došao na treće mjesto "vječne" liste, iza Rodžera Federera (17) i Pita Samprasa (14).

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније