Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

01. 08. 2019. 09:14   >>  09:14

KIRJOS PRIZNAO

Smanjio broj mečeva zbog psihičkih problema

Kontroverzni australijski teniser Nik Kirjos požalio se da je morao da smanji broj mečeva u sezoni zbog određenih psihičkih problema.

Nik Kirjos je dobro startovao na turniru u Vašingtonu, savladavši američkog tenisera Sona Kvijatkovskog sa 2-0 u setovima u prvom kolu i poslije te pobjede se požalio na određene probleme koji ga muče.

"Nijesam igrao mnogo tenisa, pošto trenutno prolazim kroz težak period i određene psihičke probleme, ali trenutno sam vrlo zadovoljan što sam ostvario pobjedu", iskren je bio Nik Kirjos.

Kirjos je godinu počeo kao 35. teniser planete, da bi u toku sezone spao na 52. poziciju, a nakon trijumfa u prvom kolu Vašingtona moguće je očekivati bolje njegove partije u nastavku.

"Danas sam igrao veoma dobro i generalno sam zadovoljan svojim nastupom, igrao sam jako dobar tenis. Znao sam da me očekuje izuzetno čvrst meč, pošto sam igrao protiv igrača koji ima sjajne fizičke predispozicije, kreće se veoma dobro i vrlo sam srećan ishodom meča", rekao je Kirjos.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније