Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Izvor: Sport klub

11. 08. 2019. 23:39 >> 23:41

RAZBIO MEDVEDEVA

Nadal do rekorda u Montrealu

Španski teniser Rafael Nadal osvojio je titulu na Mastersu u Montrealu.

Rafael Nadal je u finalu bio bolji od Danila Medvedeva u dva seta, 6:3, 6:0.

Nadal je tako stigao do rekordnog broja osvojenih Masters titula, pošto je na ovogodišnjem Rodžers kupu osvojio 35. Masters titulu u karijeri. Nadal je odigrao 51. finale Mastersa, a Medvedev nije mnogo namučio Španca u svom prvom finalu na turnirima iz serije 1000.

Drugi teniser svijeta tako je odbranio titulu na Rodžers kupu, a peti put je ovdje podigao pehar.

Lako je Nadal izašao na kraj sa mladim ruskim teniserom koji je u odlučujućim momentima griješio i tako dodatno olakšavao put ka novoj tituli.

Posljednji put je neki igrač u finalu na Rodžers kupu osvojio set bez izgubljenog gema 1992. godine, a ova titula će za Nadala biti bitna i zbog toga što je prvi put u karijeri uspio da odbrani titulu na nekom turniru koji se igra na tvrdoj podlozi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније