Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Izvor: Sport klub

15. 08. 2019. 23:42   >>  23:59

SENZACIJA U SINSINATIJU

Rubljov eliminisao Federera

Ruski teniser Andrej Rubljov plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Sinsinatiju pošto je u trećem kolu pobedio Rodžera Federera 6:3, 6:4 za svega 61 minut.

Dvadesetjednogodišnji Rus, trenutno 70. igrač svijeta, odigrao je sjajno protiv sedmostrukog osvajača titule u Sinsinatiju i prvi put u karijeri plasirao se među osam najboljih na nekom od turnira iz Serije 1000.

Rubljov će se u meču za plasman u polufinale sastati sa sunarodnikom Danilom Medvedevim, koji je za sat i pet minuta pobedio Jana Lenard Štrufa 6:2, 6:1.

Mladi Rus je u potpunosti iskoristio loš dan Federera, koji je prije turnira u Sinsinatiju najavljivao da je spreman da se revanšira Novaku Đokoviću za poraz u finalu Vimbldona. Ipak, moraće da sačeka barem do US Opena...

Rubljov je osvojio čak 82 odsto poena na prvi servis, a Rodžeru je dozvolio da iskoristi jednu od tri brejk lopte. Rus je na drugoj strani tri puta iz četiri pokušaja oduzeo servis 38-godišnjem rivalu i potom odličnom igrom na svoj servis lišio Federera bilo kakve šanse da preokrene.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније