Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ B92.net, objavila B.B. ]

16. 08. 2019. 08:55   >>  08:55 6

MASTERS U SINSINATIJU

Novak Đoković u četvrfinalu

Novak Đoković se plasirao u četvrtfinale turnira u Sinsinatiju, pobijedivši Pabla Karanja Bustu 6:3, 6:4.

Kako je istakao servis mu je bio najbolji segment igre u trećem kolu Sinsinatija.

"Mislim da rezultat ne pokazuje koliko je bilo teško na terenu. Bila je velika borba. Mislim da sam odlično servirao. To mi je bio najbolji dio igre, ubacio sam više od 70 odsto prvih servisa. Izvuklo me iz problema u drugom setu kada sam se suočio sa brejk loptama", rekao je Đoković.

Bio je ovo njihov treći okršaj do sada i treća pobjeda srpskog tenisera. Prethodno je slavio protiv Španca na šljaci u Monte Karlu 2014. i 2017. godine.

"Bio je odličan. Igrao sam nekoliko puta protiv njega i vidio kako igra, znao sam koji su njegovi kvaliteti, ali me iznenadio agresivnošću sa osnovne linije. Čim je dobio blaže lopte od mene, napao bi forhendom i bekhendom", kazao je Busta.

Đoković će u četvrtfinalu Sinsinatija igrati protiv Francuza Luke Puja.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније