Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Objavila M.L.B. [ Beta ]

17. 08. 2019. 08:58   >>  09:01 4

MASTERS

Đoković i Medvedev za finale u Sinsinatiju

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale mastersa u Sinsinatiju, pošto je u noći između petka i subote pobijedio Francuza Luku Puja sa 7:6, 6:1.

Đoković će za plasman u finale igrati protiv Rusa Danila Medvedeva, koji je u četvrtfinalu bio bolji od zemljaka Andreja Rubljova u dva seta, 6:2, 6:3.

Srpski i francuski teniser odigrali su dva potpuno drugačija seta.

U prvom su bili sigurni na svoj servis i osim brejk prilike za Đokovića u prvom gemu nije bilo drugih, pa je taj dio igre riješen u taj-brejku koji je dobio prvi teniser svijeta sa 7:2.

Đoković je na početku drugog seta poveo sa 3:0, iako je u trećem gemu imao problema na svoj servis pošto je napravio tri duple greške.

Branilac titule u Sinsinatiju je pri vođstvu 4:1 zatražio pomoć ljekara, ali je nakon kraće masaže nastavio meč i bez problema osvojio naredna dva gema.

U drugom polufinalu sastaće se Francuz Rišar Gaske i Belgijanac David Gofan.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније