Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

22. 08. 2019. 20:40 >> 20:40

US OPEN

Đoković i Federer u istoj polovini žrijeba

Srpski teniser Novak Đoković nalazi se u istoj polovini žrijeba sa Rodžerom Federerom na Otvorenom prvenstvu SAD.

Prvi teniser svijeta će se u prvom kolu sastati sa Robertom Karbaljesom Baenom, a naredni rival može da mu bude pobjednik duela između Sema Kverija i Huana Londera.

Đoković brani trofej na US openu.

Potencijalni rivali u drugom kolu su Janko Tipsarević i Dušan Lajović. Tipsarević će se u prvom sastati sa Denisom Kudlom, a Lajović će igrati protiv Stiva Darsisa.

Ako neko od njih prođe u treće kolo, tu bi mogao da se sastane sa Đokovićem.

U četvrtfinalu Đoković bi mogao ponovo da se susretne sa Danilom Medvedevim, koji igra u fenomenalnoj formi, a u polufinalu moguć je novi duel sa Rodžerom Federerom.

Švajcarcu bi poslije kvalifikanta protivnik u drugoj rundi mogao da bude Damir Džumhur, a potom je moguć put koji sadrži Davida Gofana, Bornu Ćorića, Keija Nišikorija.

Donju stranu žrijeba predvodi Rafael Nadal i prvi meč igra protiv Milmana. Zatim ga čeka potencijalni duel sa Kokinakisom, pa Verdaskom i onda bi u četvrtoj rundi mogao da se sastane sa Filipom Krajinovićem, koji počinje od Njemca Štebea, ali i Marinom Čilićem, koji startuje sa Kližanom, a u drugom kolu baš je moguć duel sa Krajinovićem. Najjači nosilac tog dijela žrijeba je Džon Izner.

Potencijalne četvrtfinaliste predvodi Aleksander Zverev, a tu je i Karen Hačanov, kao i Ivo Karlović koji startuje sa Tijafoom, a u slučaju pobjede moguć je duel upravo sa mlađim Zverevim. A posljednju četvrtinu predvodi Dominik Tim, a među jačim nosiocima su Stefanos Cicipas, Roberto Bautista Agut i Nik Kirjos.

Prvo kolo ženskog singla obilježiće duel nekada dvije prvoplasirane teniserke svijeta, Serene Vilijams iz SAD i Ruskinje Marije Šarapove.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније