Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Sport klub; Objavila: M.M ]

29. 08. 2019. 08:08 >> 08:09

PROTIV MEKNALI

Serena preokretom do trećeg kola US Opena

Serena Vilijams plasirala se u treće kolo US opena pobjedom protiv mlade Kejti Meknali koja je uspjela da osvoji prvi set.

Serena Vilijams igra svoj 19. US open. Kejti Meknali prvi put igra drugo kolo. Serena Vilijams osvojila je na US openu prvu od šest titula dvije godine prije nego što se Kejti Meknali rodila.

U noći između srijede i četvrtka Serena je slavila protiv Kejti nakon preokreta i tri seta - 5:7, 6:3, 6:1 nakon sat i 56 minuta igre.

Serena će u trećem kolu igrati protiv bolje iz meča Muhova - Hsije.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније