Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ B92.net, objavila B.B. ]

04. 09. 2019. 08:20 >> 08:19

IZNENAĐENJE NA US OPENU

Dimitrov izbacio Federera

Petostruki šampion Rodžer Federer poražen je u četvrtfinalu od Grigora Dimitrova. Teniser iz Bugarske je poslije 190 minuta igre slavio sa 3:6, 6:4, 3:6, 6:4, 6:2.

Bio je to njihov osmi međusobni okršaj i prva pobjeda za "bejbi Federera", kako ga zovu.

Nije izgledalo da će se ovako završiti, posebno, jer je Federer dobro krenuo i dobio početni set sa 6:3. Federer je uspio da poslije izjednačenja u setovima, dobije i treći set i povede sa 2:1, ali onda je krenulo sve kako nije želio, a čini se da je svemu ovome kumovala i povreda.

U jednom momentu zatražio je da ode na medicinski tretman u svlačionicu, na šta ima pravo, dobio je dozvolu, ali kako se vratio na teren, o nije bio isti igrač.

Bilo je jasno da ima problema, kasnije se ispostavilo da je riječ o povredi u gornjem dijelu leđa, pojasu u blizini vrata. Vidjelo se da osjeća nelagodnost, da se muči.

Dimitrov je to iskoristio, poveo je sa 4:0 i poslije toga je bilo jasno da će stići do pobjede, što se na kraju i dogodilo.

Njegov naredni protivnik je Danil Medvedev.

"Ne znam, igrali smo nekoliko puta. Ima zaista sjajno ljeto. Znam njegovu igru, biće sjutra dug dan, ali prvo da se oporavim. Vidjeću šta je radio loše, šta dobro. Teško je sa njim igrati, ali i ja se vraćam u formu, videćemo", zaključio je Dimitrov.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније