Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ Objavio: O.Z. ]

01. 10. 2019. 16:03 >> 16:03

ZABILJEŽIO NOVU POBJEDU

Marej: Tenis je zanimljiviji i lakši bez bolova

Britanski teniser Endi Marej rekao je danas da mu tenis postaje zanimljiviji i lakši, pošto ne osjeća bolove u kuku.

Marej se danas plasirao u osminu finala turnira u Pekingu, pošto je pobijedio 13. tenisera svijeta Italijana Matea Beretinija sa 7:6, 7:6.

To je njegova treća pobjeda na ATP turnirima ove godine, nakon što se oporavio od opercije kuka.

"To što trenutno nemam bolove čini tenis zanimljivijim, pa su treninzi i pripreme za turnire mnogo lakši. To nije bilo tako u posljednjih nekoliko godina, bilo je zaista stresno, nijesam mnogo uživao, a sada je malo drugačije, što je lijepo", rekao je Marej, prenio je Eurosport.

On je u prvom setu protiv ovogodišnjeg polufinaliste US Opena imao brejk zaostatka, ali se izborio za taj-brejk, koji je dobio sa 7:2. U taj-brejku drugog seta spasio je dvije set lopte, dobio je taj dio igre sa 9:7 i izborio plasman u osminu finala.

"Meč je bio tijesan i mislim da sam igrao prilično dobro. Nadam se da mogu da napravim dobar rezultat u Pekingu. To je bio dobar start. Mislim da igram i sjutra, to će biti dobar test. Konstantno naprijedujem i nadam se da će se tako nastaviti do kraja godine", rekao je Marej, 503. teniser svijeta.

Bivši prvi teniser svijeta će u osmini finala igrati protiv sunarodnika Kamerona Norija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније